Mijn naam is Lisette Drost.

Ik werk sinds 1996 op de Wilhelminaschool. Ik ben getrouwd met Hans en wij hebben 2 kinderen: Alex en Femke . Die hebben inmiddels allebei een baan en wonen niet meer thuis.

In mijn vrije tijd zing ik met veel plezier bij een koor in Zwolle en loop ik hard met een vriendin. Verder lees ik graag en vind ik het leuk om te koken voor familie en vrienden. Op vakantie gaan is ook een hobby van me.

Voordat ik op CBS Het Talent ging werken heb ik op verschillende andere scholen voor de klas gestaan, o.a. in het Jenaplan basisonderwijs, maar ook korte tijd in het voortgezet onderwijs.

Toen de kinderen klein waren ben ik er een tijdje tussenuit geweest en heb ik thuis blokfluitlessen en Remedial Teaching gegeven.

Het leuke van mijn werk vind ik de interactie met de kinderen. Het werk is nooit saai, iedere dag is anders.