Irene

De herinnering van morgen, moet je vandaag maken!

Hallo, mijn naam is Irene Lagemaat. Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn man en twee kinderen, Chiel en Thijn, in het heerlijke, landelijke Emst. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met lezen, gitaarspelen, leid ik een club van onze kerk, geniet ik van een goed gesprek met familie en vrienden en ben ik graag buiten samen met m’n kinderen.

Geniet van de kleine dingen, dat is wel een motto wat bij me past. In situaties probeer ik vaak de positieve kant te belichten, hoe lastig soms ook. Of zoals het liedje het zegt: ‘Elke dag is een feestje waard’.

Sinds ik ben afgestudeerd in 2015 aan de pabo op de Viaa te Zwolle, geef ik met plezier les aan de leerlingen van Het Talent in Heerde. Ik heb vooral in groep 4 gewerkt, maar werk sinds dit jaar in groep 7. Ik merk dat ik juist de afwisseling erg leuk vind.

Ik wil de kinderen graag leren om zelf te ontdekken wie ze zijn, hen wijzen op wat ze zo waardevol maakt, maar bovenal Wie hen zo waardevol maakt.

Tijdens het lesgeven geniet ik vooral van de gesprekken, humor en opmerkingen van hen. Daarnaast vind ik het geweldig om kinderen te zien groeien, genieten en samenwerken.

Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zich veilig voelen bij mij in de klas. Dat ze beseffen dat ze mogen zijn wie ze zijn. Want..de herinnering van morgen, moet je vandaag maken