Juf Hendriëtte

Ik ben Hendriëtte Borreman en woon samen met mijn gezin in Heerde. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam op het Talent! Ik ben hier gestart als leerkracht van groep 1 instroom en dit schooljaar mag ik lesgeven aan groep 2.
Van jongs af aan wist ik al dat ik juf wilde worden en het is ook altijd mijn droom geweest om in het onderwijs aan de slag te kunnen gaan. Ik heb al heel wat jaren met kleuters gewerkt en ook heb ik een tijd lang als invalkracht in de midden- en bovenbouw groepen mogen werken.

Ik zie kinderen als unieke personen met ieder zijn/haar eigen talenten. Het mooie van kinderen vind ik dat ze zo puur kunnen genieten van de kleine éénvoudige dingen in het leven en onbevooroordeeld de wereld in kunnen kijken. Ik geniet enorm van de eerlijkheid, kwetsbaarheid en puurheid van kinderen en ik vind het belangrijk dat kinderen plezier hebben op school en zichzelf kunnen zijn. Mijn passie ligt in het basisonderwijs en ik ben dan ook blij en dankbaar dat ik nu op deze leuke en fijne school mag werken. Ik ben gemotiveerd en zeer gedreven en werk met liefde voor/met kinderen en ouders.

Ook ben ik moeder van vier opgroeiende kinderen, waarvan er twee naar het voortgezet onderwijs gaan (Hilde en Lotte). Mijn jongste twee: Sebas (groep 6) en Nowan (groep 4) zitten hier op het Talent op school.
In mijn vrije tijd geniet ik enorm van mijn gezin. Daarnaast kan ik genieten van een uitstapje, uiteten, een mooie stedentrip en van de ‘gewone’ dingen in het leven.

Hartelijke groet, Hendriëtte Borreman