Juf Gerlinda

Al zo'n 20 jaar ben ik aan het basisonderwijs verbonden! Als groepsleerkracht stond ik in groep 4, groep 7, groep 2 en groep 8. Een grote afwisseling en daar houd ik ook van! Zo was ik ook een aantal jaren Intern Begeleider en Remedial Teacher. Op dit moment ben ik de onderbouwcoördinator en intern begeleider (groepen 1 t/m 4) van de school. Voor die laatste twee functies, heb ik allebei een opleiding gevolgd. Zo heb ik steeds de uitdaging kunnen vinden in al die jaren op de basisschool.

Ook dit jaar gaan we als MT natuurlijk helemaal voor goed onderwijs, voor het optimaliseren van kleuteronderwijs met de methode Onderbouwd, voor een stevige basis in de groepen 3 en 4, voor het werken in een prachtige Brede School en het uitdragen dat onze school een KANJER-school is! Het leidinggeven aan de onderbouwgroepen is daarom een superkans voor mij om deze doelstellingen te kunnen verwezenlijken.

Het prachtige van (jonge) kinderen vind ik dat zij zo heerlijk kunnen genieten en onbevooroordeeld de wereld in kijken. Wat een geluk dat ik daar dagelijks deelgenoot van mag zijn!

In mijn vrije tijd lees ik graag, doe ik aan fitness,  ga ik graag op vakantie en besteed ik het liefst veel tijd aan mijn gezin (man en 3 kinderen), familie en vrienden.