Niveau, enthousiasme en nieuwsgierigheid.

Ik ben Ilona IJzerman en sinds 2006 ben ik werkzaam in het onderwijs. In al deze jaren heb ik mij steeds meer mogen en kunnen ontwikkelen op verschillende gebieden. Wat voor mij ontzettend belangrijk is, is dat ik alle kinderen zie als een uniek persoon met ieder zijn/ haar eigen talenten. En wat vind ik het dan bijzonder mooi dat ik de kinderen mag begeleiden in hun ontwikkeling door aan te sluiten bij hun niveau, enthousiasme en nieuwsgierigheid. Hierbij staat voorop dat kinderen plezier hebben op school en ze zichzelf kunnen zijn!

In het jaar 2017 ben ik gestart op het Talent als leerkracht van groep 6/7. Aankomend schooljaar mag ik lesgeven aan groep 6b. Voordat ik op het Talent kwam heb ik twee jaar in het middelbaar onderwijs gewerkt in Kampen. De jaren hiervoor heb ik op een basisschool in Elburg les gegeven aan onder andere de groepen 1, 3, 6 en 8. Door mijn uitstap naar het middelbaar onderwijs ben ik erachter gekomen dat ‘mijn passie’ echt bij het basisonderwijs ligt en ik ben dan ook blij en dankbaar dat ik nu op deze mooie én fijne school mag werken.

In mijn vrije tijd geniet ik enorm van mijn twee jongens (2 en 5 jaar oud) en ondernemen we veel leuke activiteiten. Daarnaast kan ik genieten van een goede wandeling in de natuur, een avondje op stap te gaan met vriendinnen, sporten, een goed gesprek, een spannende film, een middagje shoppen, een mooie stedentrip. Kortom, ik vind veel dingen leuk en daarbij vind ik het vooral belangrijk om te genieten van de ‘gewone’ dingen in het leven en hier dankbaar voor te zijn.

Graag tot ziens op het Talent!