“Niet elk kind hoeft een kampioen te zijn,

als het maar zijn of haar eigen record verbreekt. “


Ik ben Jessica  ten Hove. Ik ben in 1988 geboren in Heerde. Ik ben in 2014 getrouwd met Frank ten Hove. In het schooljaar 2009-2010 heb ik  mijn afstudeerstage op de (toen nog) Wilhelminaschool gelopen en ben daarna gelukkig niet meer weggegaan. Ik heb het erg naar mijn zin op deze prachtige school. Een leuk team met collega’s, leuke kinderen en leuke ouders zorgt ervoor dat het elke dag weer een feest is om hier te mogen werken.
Inmiddels heb ik al veel groepen les gegeven. Ik startte mijn eerste jaar in een groep 3-5 combinatie waarna ik groep 7 een jaar heb gehad en nu inmiddels al voor het vierde jaar voor groep 8 sta. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, de energie die je van ze krijgt zorgt ervoor dat je elke dag weer met een glimlach kunt starten.

Als klein meisje riep ik altijd al dat ik juf wilde worden. De keuze om de PABO te gaan volgen was dan ook niet zo heel moeilijk. De afgelopen jaren heb ik naast mijn werk nog door gestudeerd. Eerst heb ik mijn gym bevoegdheid gehaald, zodat ik zelf de gymlessen mocht geven. Daarna ben ik verder gegaan met een Master opleiding met als specialisatie gedrag. Ik vind het erg interessant om te kijken waar het gedrag van kinderen op gebaseerd is, maar vooral ook hoe ik een kind het best kan begeleiden. Ieder kind is immers uniek, dus ieder kind heeft zijn of haar eigen onderwijsbehoeften. Ook heb ik tijdens deze opleiding geleerd hoe ik collega’s en ouders kan begeleiden met het bieden van de juiste hulp.

Als ik thuis ben  geniet ik ervan om leuke dingen te ondernemen  met vrienden en vriendinnen. Daarnaast vind ik het  leuk om af en toe lekker  te shoppen of heerlijk te gaan uit eten met mijn man. En als ik er tijd voor heb is een spannend boek lezen natuurlijk ook erg fijn!