Je krijgt er veel voor terug!

Ik woon mijn hele leven al in Wezep. Op een gegeven moment moet je een beroepskeuze maken. Ik vond dat niet makkelijk. Uiteindelijk koos ik voor de Pedagogische Academie in Zwolle. ( Lekker dichtbij!) Een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad.

Aanvankelijk werd ik opgeleid voor de groepen 3 t/m 8. Ik werkte met plezier in de laagste groepen van de Rank in Wezep, maar op een gegeven moment kreeg ik een plek bij groep 2. Dat was even wennen, maar met hulp van collega's en een bijscholingscursus ging me dat steeds beter af en nu geniet ik erg van die onbevangen kleuters, hun stralende of aandachtige koppies en hun knuffels.  Nog steeds ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Na 7 jaar bij de Rank gewerkt te hebben sta ik nu al bijna 30 jaar in Heerde voor de klas.

We volgen als team en als onderbouw juffen regelmatig cursussen om up to date te blijven!

Ik word nog steeds erg blij van mijn werk en wil me blijven ontwikkelen. Het is geweldig bij te kunnen dragen aan de cognitieve en emotionele  groei en ontwikkeling van kinderen. Je krijgt er veel voor terug. Ik zou het lesgeven, het contact met collega’s en ouders nog niet graag missen, ook al wordt mij regelmatig gevraagd hoe lang ik nog blijf werken. Ik ben inmiddels de oudste juf op school!!!!!

Verder heb ik een rijk gevuld leven met man, kinderen, kleinkinderen, ouders...Ik hou van wandelen met de hond ,tuinieren, erop uitgaan met het gezin, knutselen met de kleinkinderen en iets meemaken van andere landen en culturen. Ik zou mijn dagen dus wel kunnen vullen, maar wil vooralsnog graag aan het Talent verbonden blijven!