Je wordt gezien

als je speelt, lacht, praat

als je werkt

een mooie tekening maakt

of zomaar even

zit in een hoekje

onzichtbaar misschien

ook dan word je gezien

Zo’n 10 jaar geleden ben ik op de Margrietschool  begonnen met 1 leerling, zij heeft me opnieuw geleerd wat genieten, wat  onderwijzen, wat leven is. Nu mag ik al een aantal jaar verschillende leerlingen extra zorg geven, op weg helpen, in sommige gevallen een luisterend oor zijn, wat ik  allemaal met veel plezier doe.

Een leerling ‘zien’, de talenten ontdekken, die de Schepper in ieder mens gelegd heeft , is een bijzondere zoektocht.  Ik hoop nog veel parels te mogen ontdekken!

Naast mijn werk  geniet ik van mijn ‘groeiende’ gezin: 3 zonen, 3 aangetrouwde dochters en bijna 8 kleinkinderen . Ik voel me vaak heel rijk, ook met vrienden en het plezier wat ik mag ervaren in de kleine dingen van het leven.

Anneke Urbanus