4 juni 2021

Meester Wim neemt afscheid en gaat met pensioen

Een begrip voor het team en de kinderen van CBS Het Talent is ‘meester’ Wim. Conciërge, administratief medewerker, financieel expert, dat was 13 jaar zijn functie op de voormalige Wilhelminaschool, Het Talent en voor hele De Rhijnsberg. Hij was echter ook hoofd BHV-er en aanspreekpunt van De Rhijnsberg, en iedereen die binnenkwam.
De kinderen kwamen bij hem voor pleisters, inktpatronen, schriften, kopieën, nieuwe soft voetballen enz. Leerkrachten voor allerlei reparaties, verbruiksmateriaal, kopien bestellingen, decaraties, maar ook om even te contacten, of van Wim zijn bijzondere humor te genieten.
Veel collega’s en kinderen wisten hem ook te vinden om zijn salmiak lollies…

Meester Wim en zijn vrouw hebben vrijdag het afscheid feestelijk met de school gevierd, doordat zij in alle onderbouwgroepen een lied, een gedicht, een quiz of een andere bijdrage mochten meemaken. Natuurlijk waren er ook hele mooie boekjes en tekeningen door deze groepen gemaakt voor meester Wim. In de bovenbouw kwamen in alle groepen een pubquiz met verschillende onderwerpen voorbij, omdat Wim bekend staat om zijn algemene kennis. Hij is ook een keer heel ver gekomen in de televisiequiz ‘Eén tegen 100’.
De meeste school cadeaus stonden dan ook in het teken van lezen en ontdekken. |
We wensen Wim een heel fijn en lang pensioen toe, waarin hij natuurlijk in zijn tuin gaat…lezen.

Bekijk al ons nieuws