Een echte kleuterjuf!

Het liefst werk ik met jonge kinderen. Spontaan en enthousiast, daar houd ik van!

Sinds 2010 werk ik op Het Talent. Daarvoor heb ik 14 jaar met veel plezier in Ugchelen gewerkt. Begonnen in groep 6, wat jaren in groep 3 en 4 en toen helemaal bij de kleuters blijven hangen. Daar kreeg ik de passie voor het jonge kind. Het is fijn dat ze op deze leeftijd zoveel kunnen en willen leren, vooral in het samen spelen.

Ik heb hier mijn draai helemaal gevonden. We hebben een gezellig team wat openstaat voor veranderingen. Ik zet me graag in voor sportieve activiteiten, kerkelijke feesten en verbetering van de school.

Naast mijn werk doe ik aan hardlopen, bootcamp en lees ik graag. Ook hou ik van kamperen en een goed glas wijn!

Antine Sytsma